gulvafslibning på Fyn

Få nye gyldne trægulve med en gulvafslibning

Få nye gyldne trægulve med en gulvafslibning

advertorial

Uanset hvor meget man passer på sine trægulve, skal de på et eller andet tidspunkt afslibes for at forblive varme og gyldne at se på. Det skyldes at træ selv efter det er blevet fældet er levende og bliver gråt og trist at se på over tid. 

De fleste vælger at få slebet deres trægulve i forbindelse med en flytning, da det er meget nemmere, når der ikke skal flyttes møbler. Men hvis man har boet i samme bolig i årevis, kan det være nødvendigt, selv om man forsat bor i boligen og ikke har lyst til at flytte.

Her kan man så vælge enten at få slebet et værelse af gangen eller også kan man vælge at tømme boligen og så enten tage i sommerhuset eller på en ferie for at komme hjem til smukke gulve. Du kan f.eks. få et tilbud af Gulvkanonen ApS.

gulvafslibning på Fyn

Få altid flere tilbud

Uanset hvornår du skal have slebet dine gulve, med eller uden møbler, er det en god ide at undersøge markedet og bede flere firmaer om at komme med et tilbud. Det giver dig et bedre overblik over prisniveauet, så du ikke risikere at sige ja tak til det dyreste tilbud og mindst lige så vigtigt. Det tilbud der er så billigt, at det er for godt til at være sandt. Her er risikoen, at de reelt ikke har tid til at gøre arbejdet ordentligt og du kommer hjem til et ridset gulv, hvor gulvene skal slibes om.

Husk også at bede om et tilbud, som indeholder behandling af gulvene. Det er vigtigt at gulvene bliver behandlet med enten lud, olie eller lak inden de tages i brug, da de som en svamp vil suge al frem for skidt og snavs til sig. Du skal forvente, at gulvene skal have mindst tre gange, før de er mættet.